​Picnic overlaadt Den Haag met bezorgbusjes

​Picnic overlaadt Den Haag met bezorgbusjes

Picnic heeft het aantal bezorgwagentjes in Den Haag en Scheveningen in drie weken tijd verdrievoudigd. Ook verdubbelde de onlinesupermarkt het aantal bezorgers.

De app-only supermarkt ziet zichzelf als ‘een banenmotor voor de regio’. De etailer ging drie weken geleden van start in Den Haag en Scheveningen en heeft er inmiddels veertig bezorgers in dienst. Naar verwachting zal dat aantal snel tot boven de honderd stijgen. Woensdag opende Picnic een nieuw distributiepunt in de Haagse Uitenhagestraat.

“Deze extra banen zijn hard nodig en zeer welkom in onze stad”, zegt wethouder Karsten Klein over de komst van Picnic. Volgens hem profiteren ook lokale ondernemingen van de komst van de websuper, doordat lokale producten als Haagse Hopjes en Kompaan Bier aan het assortiment zijn toegevoegd.

Picnic bezorgt naar eigen zeggen inmiddels met 140 bezorgwagens bij veertigduizend klanten in Nederland. Recent kondigde de etailer aan met behulp van honderd miljoen euro groeigeld van investeerders landelijk uit te willen rollen. Nog dit jaar verwacht Picnic aan tweeduizend mensen werk te bieden, terwijl dat op termijn moet oplopen tot tienduizend.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!