Charles Vögele-winkels in twee weken geautomatiseerd

Charles Vögele-winkels in twee weken geautomatiseerd

De voormalige winkels van Charles Vögele zijn in twee weken tijd voorzien van een nieuw winkelautomatiseringssysteem. Alle 81 winkels zijn overgestapt op het omnichannel retailplatform Aspos van Valk Solutions.

Charles Vögele wordt na het faillissement van begin dit jaar nieuw leven ingeblazen door Vidrea Retail. De nieuwe eigenaar werkt aan een nieuw winkelconcept met meerdere merken, waar ook Charles Vögele onderdeel van uit zal maken.

Vidrea Retail, dat onder meer zes ton neerlegde voor de winkelinventaris, liet afgelopen periode alle software en hardware vernieuwen. De centrale inrichting van het nieuwe retailplatform werd op 12 mei goedgekeurd, waarna drie dagen later de uitrol van start ging. Op 1 juni ging de laatste winkel over. De opleiding van het personeel vond na winkelsluiting plaats in plenaire groepen.

De uitrol bij de voormalige winkels van Charles Vögele betekent het debuut van Valk Solutions binnen de modebranche. Het bedrijf voltooide onlangs ook de uitrol bij dhz-formules Hubo en Multimate.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends