Topshop samen met Hudson’s Bay in Rotterdamse V&D

Topshop samen met Hudson’s Bay in Rotterdamse V&D

Topshop en Topman openen eind augustus hun Rotterdamse winkel in het voormalige warenhuis van V&D. De gezamenlijke winkel van de Britse modeketens telt straks negenhonderd vierkante meter en bevindt zich direct naast het filiaal van Hudson’s Bay, dat er in september de deuren opent.

Het pand aan de Hoogstraat in het centrum van de stad wordt momenteel flink onder handen genomen. Topshop komt op de begane grond en eerste verdieping, die goed zijn voor zeshonderd vierkante meter. Topman vult de tweede verdieping en krijgt zo’n driehonderd vierkante meter.

De winkel is straks zowel vanaf de straat toegankelijk als via elke verdieping van het filiaal van Hudson’s Bay. De Canadese retailer opent in Rotterdam zijn grootste warenhuis van ons land. Het pand beslaat in totaal zo’n 24 duizend vierkante meter.

De naam van Hudson’s Bay prijkt al op de gevel. De entree wordt gemaakt van wit marmer en krijgt veel glas. “Zo komt er meer daglicht binnen dan in het oude warenhuis”, vertelt filiaalmanager Ronald van Engeland tegenover RTV Rijnmond.
 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends