Lidmaatschap Bol.com is ‘een groeiend succes’

Lidmaatschap Bol.com is ‘een groeiend succes’

Bol.com is ook in België gestart met avondbezorging en het bezorgabonnement Select. Pakketjes worden voor 2,49 euro tussen zes en tien uur ’s avonds thuisbezorgd, terwijl klanten voor 9,99 euro per jaar alle verzendkosten kunnen afkopen.

Bol.com ging drie jaar terug al van start met avondbezorging in Nederland. De dienst start nu op dinsdag- en donderdagavond in de regio’s Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Brussel, waarmee zo’n driekwart van de postcodes in Vlaanderen is gedekt. 

Klanten hadden al de mogelijkheid om bestellingen de volgende dag af te halen bij een van de ruim 2500 afhaalpunten van bol.com. Ook kunnen klanten in de regio Antwerpen ervoor kiezen het pakketje dezelfde dag op te halen bij zusterbedrijf Albert Heijn.

Al deze bezorgopties zijn net als in ons land gebundeld in één lidmaatschap. Voor 9,99 euro per jaar hoeven klanten geen verzendkosten meer te betalen voor bestellingen onder de twintig euro, avondbezorging of het afhalen bij Albert Heijn. De dienst werd eerder dit jaar in Nederland gelanceerd en volgens bol.com bij ons ‘een groeiend succes’.

Het lidmaatschap geldt voor de driehonderdduizend meest bestelde artikelen bij bol.com, die in de webshop te herkennen zijn aan het label Select. Dit aanbod wordt de komende jaren naar verwachting uitgebreid tot zo’n één miljoen artikelen.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends