Opening Hudson’s Bay laat nog even op zich wachten

Opening Hudson’s Bay laat nog even op zich wachten

Hudson’s Bay kan vooralsnog geen datum noemen wanneer de eerste warenhuizen in Nederland opengaan. Navraag bij een woordvoerder van de Canadese retailer levert niets op, terwijl de klantenservice het voor het vlaggenschip in Amsterdam houdt op ‘eind augustus’.

Hudson’s Bay is naar eigen zeggen druk in de weer om zijn eerste Nederlandse warenhuizen klaar te maken voor opening. Het oorspronkelijke plan was om ‘medio augustus’ in ons land van start te gaan. De datum van 17 augustus werd daarbij genoemd, maar die is volgens de retailer nooit officieel gecommuniceerd.

De flagshipstore in Amsterdam opent als eerst zijn deuren, gevolgd door Leiden, Breda, Rotterdam, Den Haag, Maastricht, Almere, Zwolle, Den Bosch en Tilburg. De Leidense nieuwssite Unity meldt dat volgende week bekend wordt wanneer Hudson’s Bay zijn deuren opent. De officiële feestelijke opening vindt plaats op 19 september. 

Directeuren Edo Beukema en Jacco van der Steen van Hudson’s Bay lieten begin deze week in Het Financieele Dagblad weten dat ‘heel veel werk op het allerlaatste moment aankomt’. Zo moeten alle goederen geleverd worden vanuit het distributiecentrum in Mijdrecht, waar de retailer in mei de sleutel van kreeg. “Ik ben nu calamiteitendirecteur”, aldus Van der Steen.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!