Witteveen en Charles Vögele onder één dak

Witteveen en Charles Vögele onder één dak

De modefamilie Hes zit ook achter de doorstart van Charles Vögele. Koper Vidrea Retail blijkt volgens RTL Z te worden bestuurd door Phim Holding, een bedrijf van Philippe Hes.

De Nederlandse winkels van Charles Vögele werden na het faillissement begin dit jaar overgenomen door Vidrea Retail, met het plan er een multibrandconcept van te maken. De nieuwe naam van de keten wordt donderdag bekendgemaakt, zegt Hes. Zijn vader Lex, voormalig eigenaar van modeformule Skooter, vervult bij Charles Vögele inmiddels een operationele rol. 

Vorige week werd duidelijk dat de familie Hes betrokken is bij de doorstart van Witteveen. Er is daarnaast een kleine groep mede-investeerders die anoniem wil blijven. Witteveen en Charles Vögele blijven vooralsnog aparte bedrijven, zegt Hes.

Met Witteveen en Charles Vögele heeft de familie Hes inmiddels 162 winkels in handen. Hoeveel daarvan uiteindelijk open blijven, is nog niet duidelijk. Eerder werd al duidelijk dat Barbara Kolfschoten, oud-eigenaar van Witteveen, opnieuw is aangesteld als directeur. Of zij ook mee investeert, is niet bekendgemaakt.
 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends