Advertorial: Bouwen aan een sterk retailmerk

Advertorial: Bouwen aan een sterk retailmerk

Op het Retail & Brands Festival zijn er diverse inspirerende verhalen van succesvolle merken te horen. Waardevolle informatie voor de onafhankelijke retailer. Lightspeed staat voor een straatbeeld met meer aandacht voor onafhankelijke ondernemers. Daarom laten wij je graag zien hoe je van jouw zaak een sterker retailmerk kunt maken, wat kan opboksen tegen de grote ketens. Met de kracht van ons cloud gebaseerd kassasysteem.

Met een iPad-kassa maak je je winkel en personeel dynamischer dan ooit:

•    Laat meteen alle beschikbare items in je voorraad zien en doe op maat gemaakte aanbevelingen;
•    Reken meteen ter plekke af, je bent niet gebonden aan een statische point-of-sale. Met de iPad in je hand ben je meer bezig met je klanten;
•    Real time inzicht in talloze rapportages, waar en wanneer je maar wilt. Met grip op je data maak je betere business beslissingen.

Door de koppeling met een webshop creëer je eenvoudig een omnichannel ervaring voor je klanten. Je winkel is 24/7 open zodat je altijd en overal kan verkopen. 

Lightspeed heeft alle kennis in huis voor het onderhouden van een sterk retailmerk. Samen met Amac zijn we de trotse hoofdsponsoren van het Retail & Brands Festival. Kom naar de stand van Lightspeed en Amac en ontdek wat een iPad kassasysteem in de cloud voor jou kan betekenen!
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in