Advertorial: Zet cash-automatisering in voor uw toekomst

Advertorial: Zet cash-automatisering in voor uw toekomst

Wereldwijd marktleider in Cash Technologies Solutions
Stevig verankerd in de financiële, retail-, gaming- en CIT-industrie helpen wij onze klanten hun cashprocessen te automatiseren teneinde de efficiëntie en beveiliging te vergroten en medewerkers meer tijd te geven om zich volledig te kunnen focussen op de diensten die zij zelfs leveren.
Door kennis en begrip van specifieke uitdagingen van onze klant, kunnen wij klant-specifieke oplossingen creëren die daadwerkelijk leiden tot bewezen verbeteringen van bedrijfsprestaties.


Wij bieden klanten de zekerheid dat hun geld beveiligd is en altijd zal bijdragen tot de groei naar een sterkere onderneming.
Onze cash automatiserings-technologieën en proces-technische diensten helpen ondernemingen in meer dan 100 landen het verwerken, verplaatsen en het beheren van geld te optimaliseren. Ondanks onze wereldwijde activiteiten, zijn wij tóch persoonlijk bij elke klant betrokken teneinde hun specifieke uitdagingen en doelen te verwezenlijken. Denk daarbij aan efficiencyverbetering van de medewerkers, reduceren van operationele kosten en het creëren van een meer gewaardeerde klant-ervaring.

We ontlasten onze klanten van handmatige cash processen, zodat zij zich kunnen concentreren op datgene wat zij zelf leveren aan hun eigen klanten.
Wij bieden een stuk gemoedsrust. We zetten transformaties in. Wij genereren alternatieven. Wij versterken medewerkers. We doen dit alles door ondernemingen te vrijwaren van de lasten van cashmanagement, door cash zelf aan het werk te zetten en klanten te helpen de waarde te verbeteren die hun medewerkers en faciliteiten aan hun onderneming toevoegen.

Door haar geavanceerde technologieën te combineren, ontwikkelt GLORY zich met de toekomst in gedachten vooruit.
Onze technologieën en oplossingen zijn de katalysator om bankinstellingen, retailers, tel-centra en casino's te transformeren, waardoor handmatige cashprocessen verleden tijd zijn en de medewerkers de tijd en ruimte krijgen om zich op de klantervaring te concentreren.
Innovatie staat centraal in wat we doen. Wij leveren onze klanten echte innovatie, door middel van technologieën, processen en onze mensen. Door onze innovaties veranderen we fundamenteel de wijze waarop contant geld zich door de verschillende stadia beweegt, de manier waarop medewerkers werken, klanten zich kunnen focussen en hoe ondernemingen hun cash managementsystemen koppelen.

Ontdek hoe Glory wereldwijd duizenden ondernemingen helpt hun cash processen te verbeteren.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!