Hunkemöller heeft grote plannen voor Duitsland

Hunkemöller wil eind 2019 over vijfhonderd winkels in Duitsland beschikken. Alleen dit jaar opent de Nederlandse lingerieketen zeker nog zestig vestigingen bij onze oosterburen.

Hunkemöller telt momenteel 320 winkels in Duitsland, maar ziet ruimte voor mogelijk nog eens driehonderd extra winkels. Volgend jaar komen er tachtig winkels bij, om eind 2019 op 180 nieuwe vestigingen uit te komen.

De Nederlandse retailer is een zoektocht gestart naar ‘eersteklas locaties’ van 130 tot vierhonderd vierkante meter in grote en middelgrote steden en winkelcentra. Afhankelijk van de grootte van de winkel worden de panden uitgerust met een social media-muur, bodyscanner, click & collect-punt en parfumbar.

Hunkemöller verwacht eind dit jaar op zo’n negenhonderd winkels uit te komen, verdeeld over circa 25 landen. Ceo Philip Mountford vertelt in het oktobernummer van RetailTrends meer over de expansieplannen van het lingeriemerk, dat zijn pijlen ook heeft gericht op landen als Spanje, Zwitserland en Noorwegen. Klik hier voor meer informatie over een abonnement op RetailTrends.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!