Bezoek Lightspeed Connect: hét omnichannel event van de toekomst!

Het jaarlijkse omnichannel event van Europa start op 25 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. Ook dit jaar zit het programma vol met diverse keynotes van internationale sprekers, inspirerende panels en interessante workshops. Het thema: ‘The Future of Retail is Now’!

Maak kennis met het brein achter grote brands, zoals Ace & Tate, Daniel Gebler van Picnic, Dax Stokman van ETQ Store en meer! Benieuwd hoe omnichannel in de praktijk wordt gebruikt? Breng dan een bezoekje aan Lightspeed Shop, waar ondernemers je graag meer vertellen over hun omnichannel-ervaringen! Het event is volledig verzorgd met een heerlijke lunch, drankjes en versnaperingen. En als afsluiter: een netwerkborrel gehost door onze partner Mollie! Meer informatie over het programma en deelnemers vind je hier.

Enthousiast? Dat komt mooi uit! Lezers van RetailTrends krijgen maar liefst 50% korting op hun tickets naar Lightspeed Connect! Gebruik de actiecode RETAILTRENDS bij je bestelling. Klik hier om naar de ticketpagina te gaan.
 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends