VanHaren heeft nu ook een flagshipstore in België

VanHaren heeft afgelopen zaterdag zijn grootste winkel in België geopend. Het pand van 547 vierkante meter in Brugge gaat door het leven als flagshipstore van de Nederlandse schoenenketen.

De winkel in Brugge is de vierde winkel van vanHaren bij onze zuiderburen, nadat er eerder al winkels in Aalst, Tielt-Winge en Bredene zijn geopend. “We kijken uit naar verdere expansie in België zodat nog meer klanten kennis kunnen maken met vanHaren en onze collectie”, aldus directeur Krein Bons.

De Nederlandse keten ging in april van start in België, waar de komende jaren vijftig tot zeventig vestigingen moeten verrijzen. Al houdt Bons zich niet aan zulke aantallen vast, zei hij tegenover RetailTrends bij de opening van een flagshipstore in Amsterdam.  “Het kan dat tien winkels genoeg blijken, maar het kunnen er evengoed honderd worden.”

De stap naar België is volgens Bons een logische, omdat moederbedrijf Deichmann verder in alle belangrijke Europese markten al actief was. Hoe groot vanHaren er uiteindelijk wordt, hangt volgens de ceo af van het succes van de eerste winkels en de beschikbaarheid van panden. Belgen zijn volgens hem bereid verder te reizen om te winkelen dan Nederlanders.

Bekijk de flagshipstore van vanHaren in Brugge op RetailTrends.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!