McDonald’s bezorgt nu ook in Den Haag

McDonald’s bezorgt nu ook in Den Haag

McDonald’s is met zijn thuisbezorgdienst in alle vier de grote Nederlandse steden actief. De fastfoodketen gaat woensdag van start vanuit vier restaurants in Den Haag.

Met de uitrol naar Den Haag bezorgt McDonald’s nu in totaal vanuit 21 vestigingen aan huis. Nieuw in Den Haag is dat consumenten nu ook producten van McCafé kunnen laten bezorgen. De uitbreiding volgt volgens algemeen directeur Manu Steijaert na een succesvolle introductie in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. “We zijn blij te zien dat gasten tot herhaling van McDelivery overgaan.”

McDonald’s werkt voor zijn bezorgdienst samen met UberEats. Na de introductie van McDelivery in Amsterdam, vier maanden terug, volgde vorige maand de uitrol naar Rotterdam en Utrecht. In de hoofdstad wordt inmiddels vanuit negen restaurants bezorgd, in Rotterdam en Utrecht zijn dat er bij elkaar negen. 

UberEats maakte vorige week al zijn debuut in Den Haag. De maaltijdbezorger was net als McDonald's al eerder actief in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!