Dollar Shave Club ‘snel’ naar Nederland

Dollar Shave Club ‘snel’ naar Nederland

Dollar Shave Club maakt begin volgend jaar zijn Europese debuut in het Verenigd Koninkrijk. De webshop is al in de lucht en belooft consumenten die hun e-mail achterlaten alvast een korting van vijf pond op hun eerste order.

De Amerikaanse abonnementsdienst voor scheermesjes wordt in Europa geleid door de Nederlander Bart Kuppens, die tevens vice-president digital transformation bij Unilever is. Dollar Shave Club werd vorig jaar voor één miljard euro overgenomen door de Brits-Nederlandse multinational. 

Dollar Shave Club komt volgens Kuppens ‘snel’ voor Nederlandse consumenten beschikbaar. De Britse webshop levert in eerste instantie niet aan inwoners van het Europese vasteland.

Naast zijn online abonnementsdienst, wil Dollar Shave Club volgens ceo Michael Dubin ook een eigen winkel openen. Wanneer die er moet komen en waar, kon hij vorige maand nog niet zeggen. Dollar Shave Club wil ‘de makkelijkste plaats voor spullen in de badkamer’ worden. Het assortiment is daarom al uitgebreid met verzorgingsproducten voor mannen. 

RetailTrends