Bloomon duikt op binnen Hudson’s Bay

Bloomon duikt op binnen Hudson’s Bay

Bloomon opent pop-up winkels in drie Nederlandse warenhuizen van Hudson’s Bay. Het gaat om de winkels in Amsterdam, Rotterdam en Maastricht.

De bloemenverkoper vult de ruimte van de zogeheten ‘studio’s’, waar Hudso’n Bay ruimte biedt aan wisselende concepten. Bloomon verkoopt daar naast verse seizoensbloemen ook kerstcadeaus, zoals vazen en bloemenchocolaatjes. Verder worden er verschillende workshops gegeven. “Wij denken dat Hudson’s Bay de perfecte plek is om te laten zien dat bloemen echt onderdeel zijn van een lifestyle”, zegt director concept & content Paul Aguirre van Bloomon.

De pop-up store in Rotterdam is maandag geopend en blijft tot 27 december. In Maastricht en Amsterdam volgen de openingen volgende week maandag. Eerder vulde onder meer matrassenverkoper Matt Sleeps ruimte in de studio’s van Hudson’s Bay.

Het is niet voor het eerst dat Bloomon fysieke locaties opent. Vorig jaar had de bloemenverkoper pop-up winkels bij meerdere vestigingen van & Other Stories, onder meer in Amsterdam. Plannen voor permanente fysieke winkels zijn er vooralsnog niet, zei oprichter Patrick Hurenkamp in september tijdens het Retail & Brands Festival.
 

Reacties