Tumble ’N Dry krijgt nieuwe ceo

Leonie Grunder wordt vanaf 1 maart de nieuwe algemeen directeur van Tumble ’N Dry. Zij vervangt Petra Vos, die na ruim vier jaar afscheid neemt van het kinderkledingmerk.

Grunder was hiervoor managing director van Mees Fashion, dat eveneens onder Varova viel. Eerder werkte ze onder meer bij Dyanne Beekman en Steppin’ Out. Tumble ’N Dry laat verder weten dat financieel directeur Xander Kooij naast zijn huidige taak de verantwoordelijkheden op het gebied van logistiek, klantenservice, HR en ict overneemt van Vos. 

Tumble ’N Dry heeft zijn omzet in de afgelopen vier jaar verdubbeld en is naar eigen zeggen getransformeerd van een traditioneel wholesalelabel naar een omnichannelmerk. Het modemerk heeft inmiddels tien eigen winkels. Ceo Jop Polmann van moederbedrijf Brand Retail Group laat weten het vertrek van Vos te betreuren.

Eind vorig jaar werd bekend dat Varova zijn gehele modeportfolio verkocht aan Standard Investment. Dat gaat, naast Tumble ’N Dry, ook zelf door met Sissy-Boy en Open32. Ook ceo Victor van Nieuwenhuizen van Sissy-Boy kondigde onlangs zijn vertrek aan. Vorige week werd duidelijk dat voor de kleinere merken nieuwe eigenaren zijn gevonden, maar wie dat zijn is nog niet bekendgemaakt.

RetailTrends