Jumbo richt team voor België in

Jumbo richt team voor België in

Jumbo is op zoek naar een ‘acquisiteur’ om winkellocaties in België te zoeken. Samen met onder meer een contractmanager, cascomanager en winkelportfoliomanager moet die de uitbreiding over de grens in goede banen leiden.

De acquisiteur België wordt verantwoordelijk voor het lokaliseren en verwerven van geschikte vestigingslocaties. Hij geeft leiding aan de andere leden van het Belgische vastgoedteam en rapporteert aan de manager ‘special projects’. Jumbo zegt aan de hand van ‘zorgvuldig marktonderzoek’ de wensen en behoeften van de Belgische consument te inventariseren. Daarmee wil de retailer uitzoeken of aanpassingen van de formule nodig zijn. 

Jumbo onderzoekt al langer de mogelijkheden om in België te beginnen. De burgemeester van de plaats Bree heeft gezegd dat de supermarktketen daar zijn eerste winkel wil openen, maar de retailer zelf heeft dat nog niet bevestigd. Wanneer Jumbo bij onze zuiderburen wil starten is nog niet bekend. Voor dit jaar zouden nog geen Belgische supermarkten gepland staan.


 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends