Sport 2000 wil richting de dertig winkels in België

ANWR-Garant heeft voor de middellange termijn het doel om 25 tot dertig winkels van Sport 2000 in België te openen. De eerste tien winkels zijn inmiddels over naar de sportformule, meldt TextilWirtschaft.

ANWR-Garant is sinds vorig jaar eigenaar van de licentie van Sport 2000 bij onze zuiderburen. De uitrol geschiedt in nauwe samenwerking met de Nederlandse organisatie. Zo is ANWR-Garant in ons land verantwoordelijk voor de inkoop en marketing. Sport 2000 telt meer dan tachtig winkels in Nederland.

De licentie van Sport 2000 in ons land werd zo’n vijf jaar terug overgenomen van Euretco, terwijl de ANWR Group via dochterondernemingen ook in Duitsland, Zwitserland en Luxemburg licentienemer is. De uitrol in België moet de zichtbaarheid van Sport 2000 in heel Europa vergroten, stelt ceo Margit Gosau van Sport 2000 International. De organisatie zoekt ook naar nieuw samenwerkingen, voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk en Polen.

Sport 2000 heeft verder plannen om een webshop in Duitsland te lanceren. Daarvoor wordt nadrukkelijk naar ons land gekeken, waar Sport 2000 al een aantal jaar een volwaardige webwinkel heeft.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!