Advertorial: Klein starten met big data: 7 tips

Advertorial: Klein starten met big data: 7 tips

7 tips voor retailers die klein willen starten met big data

Heb je naast je fysieke winkels ook een webshop, of ben je een pure e-commerce speler? Je webshop maakt het mogelijk om grote hoeveelheden data te verzamelen over het gedrag en de behoeften van je klanten. Veel meer dan de informatie die je hebt als je enkel fysieke winkels hebt. Maar hoe benut je deze informatie optimaal?

Grote hoeveelheden beschikbare data zijn aan de ene kant prachtig: je kunt er immers enorm veel van leren. In de praktijk verzamelen veel retailers echter veel meer data dan nodig. Vaak beschikken ze over zóveel informatie, dat ze niet goed weten waar ze naar moeten kijken. Of er wordt wel effectief relevante data verzameld, maar deze wordt vervolgens niet optimaal gebruikt als input voor beslissingen.

Effectief werken met data: 7 tips

Om data effectief in te zetten in je organisatie, moet je bij de basis beginnen. Denk dus niet meteen in wereld veranderde termen, maar ga stap voor stap aan de slag. Wij geven je 7 tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Download hier de tips.

 

 

Reacties 2


Jan Janssen 20 jun, 12:27

Blijkbaar valt het downloaden van deze tips ook onder het verzamelen van big data, ik moet nl.wel eerst mijn naam en emailadres weggeven ;-).


Marloes de Bruin 20 jun, 16:32

Hi Jan, dat heb je goed gezien! We willen als Digital Power graag in contact komen met mensen die interesse hebben in de mogelijkheden van data gedreven werken. Je e-mailadres hebben we nodig om je de tips te kunnen mailen en daarnaast belt één van onze Business Managers je n.a.v. je download om te bespreken of je iets aan de tips hebt gehad. We horen graag je feedback!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!