Kamera Express wil ook in België 'voor iedereen in de buurt' zijn

Kamera Express wil op korte termijn zijn aantal winkels in België uitbreiden. Momenteel heeft de fotospecialist alleen een vestiging in Antwerpen.

Kamera Express opende maandag in Tilburg zijn zestiende filiaal in Nederland. De retailer nam de winkel van Foto Jans over, die vierhonderd vierkante meter telt en dichtbij het centrum ligt. Kamera Express wil zijn aantal winkels zowel in eigen land als België blijven uitbreiden, ‘zodat ook in België voor iedereen een winkel in de buurt is’.

Met het huidige winkelbestand is Kamera Express groter dan oprichter Peter Merceij twee jaar terug had voorzien. Hij liet destijds, toen de teller op twaalf stond, aan RetailTrends weten nog op twee tot vier extra vestigingen te mikken. Ook had hij het toen al over een tweede vestiging in België, maar daar is het nog niet van gekomen.

Kamera Express nam eerder dit jaar al twee fotowinkels in Amsterdam en Haarlem over. De winkelketen werd in februari overgenomen door de Belgische investeerder Vendis Capital. Merceij stapte na 43 jaar uit het bedrijf.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!