Duitse dönerketen komt naar Nederland

Duitse dönerketen komt naar Nederland

German Doner Kebab is op zoek naar franchisenemers om de formule in Nederland uit te rollen. De fastfoodretailer zegt wereldwijd 'de nummer één in kebab' te willen worden.

German Doner Kebab opende dertig jaar geleden zijn eerste winkel in Berlijn. Inmiddels is de formule met ruim zestig winkels actief in Duitsland, Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Qatar, Oman en Pakistan. Daarnaast staat op korte termijn uitbreiding naar de Verenigde Staten en Canada op de planning. 

De dönerverkoper onderscheidt zich naar eigen zeggen door een ‘gezonde en voedzame’ benadering van de traditionele kebabs. Voor Nederland wordt zowel gekeken naar een masterfranchisenemer als single- of multifranchisenemers. Nederlandse franchisenemers krijgen steun van het team in het Verenigd Koningrijk, dat hen zal begeleiden bij onder meer training, winkelopeningen, leveranciersrelaties en digitale marketing.

German Doner Kebab is de tweede Duitse fastfoodspeler dit jaar die zijn komst naar Nederland bekendmaakt. Curryworstketen Bobby & Fritz opent naar verwachting later deze maand in Arnhem en wil snel naar tien vestigingen in ons land en België.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!