Eerste dc bol.com groeit nu al uit zijn jasje

Bol.com breidt zijn fulfilmentcenter in Waalwijk uit tot honderdduizend vierkante meter. Het betekent een verdubbeling van de oppervlakte, die naar eigen zeggen noodzakelijk is vanwege de sterke groei.

De bouw van de uitbreiding start in de eerste helft van 2019, waarna het nieuwe gedeelte in 2021 officieel in gebruik kan worden genomen. Naast de groei van bol.com zelf, besteden ook steeds meer externe verkooppartners hun logistiek aan de etailer uit. Door de uitbreiding van het dc kunnen klanten straks voor meer producten gebruikmaken van onder meer zondag- en avondbezorging en levering binnen een paar uur.

De uitbreidingsplannen volgen nog geen jaar na de opening van het dc, het eerst eigen logistieke centrum van bol.com. “Het biedt ons behalve de ruimte voor verdere groei tevens de mogelijkheid om te blijven innoveren”, reageert algemeen directeur Huub Vermeulen. Door de uitbreiding worden volgens bol.com tenminste honderd extra banen gecreëerd, zowel in het dc als op het hoofdkantoor van bol.com in Utrecht.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!