Grootste Albert Heijn van België in aanbouw

Grootste Albert Heijn van België in aanbouw

Albert Heijn opent in Deurne zijn grootste vestiging in België tot nu toe. De supermarktketen krijgt er de beschikking over bijna tweeduizend vierkante meter, schrijft Het Nieuwsblad.

De winkel in Deurne wordt geopend door kruideniersfamilie Peeters-Govers, die drie jaar geleden overstapte naar Albert Heijn. Behalve de supermarkt maken ook enkele kleinere winkels onderdeel uit van het bouwproject, evenals 63 appartementen en een ondergrondse parkeergarage. De supermarktketen heeft een stuk naastgelegen grond gekocht voor een eventuele uitbreiding in de toekomst.

De komst van de grote vestiging van Albert Heijn stuit onder meer op kritiek van naastgelegen gemeenten, voornamelijk vanwege de verkeersimpact. Alle bezwaarschriften zijn echter onontvankelijk verklaard. Albert Heijn beschikt inmiddels over de benodigde vergunningen en is al begonnen met bouwen.

De uitbreiding van Albert Heijn is opvallend, omdat de ‘integratie van alle supermarktactiviteiten van Ahold Delhaize in België’ nog altijd het plan is. Op den duur moeten alle activiteiten worden samengevoegd onder Delhaize. “In de tussentijd blijft Albert Heijn winkels openen in Vlaanderen”, zei een woordvoerder onlangs al.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!