Advertorial: Same game, new rules

Advertorial: Same game, new rules

n één dag zorgen dat je in 2019 weer succesvol wordt in retail. Hoor het van Alibaba, PLUS, La Place, HUBO, LUSH en vele anderen. En ga speeddaten met categorymanagers en inkopers van diverse retailers. Geïnspireerd worden door anderen én je eigen inzichten delen, dát is INTERVISIE 2018.


Je kent dat wel. Door de waan van de dag schiet het vergaren van nieuwe inzichten er snel bij in. Jammer! Want juist door het luisteren naar en in gesprek gaan met vakgenoten kijk je met een frisse blik naar je eigen plannen. In ruil voor één dag van jouw tijd helpt INTERVISIE 2018 je op de goede weg. Bovendien ontmoet je een relevant deel van netwerkend Nederland.


Dagvoorzitter Pauline de Wilde (o.a. presentatrice van Ondernemerszaken bij RTLZ) neemt je mee door het programma. In de ochtend delen aansprekende insiders hun gemaakte keuzes achter hun best-practices, die actueel aanslaan bij de consument. En vooral waarom. In food, non-food, DIY, out-of-home, buiten de branche én online. In ieder van deze segmenten laten we het woord aan de absolute top.


In de middag kies je zelf een spreker en thema naar keuze en maak je kennis met vakgenoten en ervaringsdeskundigen. Wat zijn zij van plan om ook de komende jaren succesvol te blijven? Welke mogelijkheden neem jij mee voor je eigen business? En wat geef jij anderen mee vanuit je eigen ervaring? 
Daarnaast kun je speeddaten met één van de vele aanwezige inkopers, categorymanagers en ondernemers van o.a. Coop, KlusWijs, HEMA, Albert Heijn, PLUS, Maxxam, DGN Retail.

 
We sluiten af met de keynote van Alibaba-topman Jack Peters, die ons meeneemt in de Europese toekomstplannen van de Chinese internetreus. En de kansen die dat oplevert voor Nederlandse fabrikanten en leveranciers. 


Op www.retailintervisie.nl vind je alle sprekers en het volledige programma.

SCHRIJF JE DIRECT IN VOOR INTERVISIE 2018

RetailTrends