Bol.com creëert een nieuwe directiefunctie

Bol.com creëert een nieuwe directiefunctie

Bol.com heeft Ellen Coopmans aangenomen als directeur human resources. Daarmee bestaat de directie van de etailer nu uit zeven leden.

Een directiepositie voor human resources is een logische stap, zegt ceo Huub Vermeulen van bol.com. De webwinkel heeft volgens hem een vlakke organisatie nodig die zich organiseert rond multidisciplinaire teams met een hoge mate van autonomie. “Het verder ontwikkelen van onze structuur en manier van werken is een proces dat nog volop in beweging is en waar we iedere dag nog leren.” 

Coopmans werkte de afgelopen zes jaar als zelfstandig coach van managementteams, waarbij ze al onder meer bol.com al van advies voorzag. Ze adviseerde bedrijven onder meer over het toevoegen van meer betekenisgeving in de bedrijfsvoering. Eerder werkte ze in HR-functies bij onder meer Rabobank, Unilever en KPN.

Afgelopen september trad Olaf van den Brink nog als zesde lid van de directie toe. Naast de directeur logistiek en Coopmans bestaat die verder uit ceo Huub Vermeulen, cfo Gert-Jan Janssen, cto Jurrie van Rooijen, cco Margaret Versteden en cmo Boukje Taphoorn.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!