Blokker benoemt nieuwe topman in België

Blokker benoemt nieuwe topman in België

Rob Schuyt vertrekt als directeur van Blokker in België. Geert Kampschöer neemt vanaf 14 februari het stokje van hem over.

Schuyt zet zijn carrière 'op eigen verzoek en in goed overleg met Blokker Holding' buiten het bedrijf voort. Afgelopen mei trad hij in dienst van de retailer. Hij volgde destijds Bernd Bosch op als topman. Zijn doelstelling was om met een nieuw toekomstplan het verliesgevende Blokker in België weer op de rit te krijgen. 

Blokker België is al enkele jaren verliesgevend. Eerder werden er 63 winkels bij onze zuiderburen gesloten, waardoor er nu nog 128 over zijn. Vorig jaar was er sprake van financiële onzekerheid over de toekomst van de winkelketen, omdat het budget voor het volgende boekjaar nog niet rond was. Een sluiting van de winkels was echter 'absoluut niet aan de orde', zei Schuyt destijds.

Zijn opvolger Kampschoër stond eerder aan het roer van verschillende adviesbureaus. Hij is een ondernemer en consultant met ervaring in het leiden van ondernemingen in transitie.

Reacties 2


Reinder Koornstra 1 feb, 11:31

Totaal geen sprake van enig zicht op continuïteit of visie: treurig!


Conrad Kouwenhoven 1 feb, 20:09

Wie zou zo’n bedrijf nog willen overnemen!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!