Advertorial: Apeldoorn als winkelstad ontwikkelt zich sterk door vernieuwde Oranjerie 

Advertorial: Apeldoorn als winkelstad ontwikkelt zich sterk door vernieuwde Oranjerie 

Oranjerie, het winkelcentrum in het hart van Apeldoorn, ondergaat op dit moment een imposante renovatie. Deze transformatie maakt het winkelcentrum klaar voor de toekomst. Onlangs opende de nieuwe hoofdentree haar deuren, evenals de retailers in de aansluitende hoofdas. 

Hier vindt u onder andere weer de bekende namen van vóór de verbouwing zoals New Yorker, Noppies, Vila Chocola, Only, Holland & Barrett, Just a Joke en Bakker Bart. Ook de vertrouwde winkels als ZARA en Jeans Centre zijn nog steeds te vinden in het Apeldoornse winkelcentrum. Later dit jaar betrekken ook ANWB en The Body Shop hun vernieuwde units. 

Als resultaat van deze mooie renovatie heeft de Oranjerie ook nieuwe namen aan zich weten te binden. Zo zullen o.a. TK Maxx , Mango en Bever zich gaan vestigen in de compleet vernieuwde, passage.

De genoemde huurders vormen samen een sterke retailmix van grote, (inter)nationale merken, lokale ondernemers en een aanbod in food & beverage. Voor meer informatie over beschikbare units kunt u een kijkje nemen op de pagina www.winkelcentrumoranjerie.nl/verhuur.

Reacties 3


Reinder Koornstra 12 feb, 12:39

Dát is weer eens een positieve ontwikkeling. Al blijf ik vinden dat het Apeldoornse stadshart te uitgestrekt is. We zullen zien of de rest meeprofiteert!


Bernie Lagerveldt 13 feb, 09:50

Nieuw jasje, maar geen nieuwe 'retail experience'. Hopelijk kan de consument warm lopen voor de 13 in een dozijn retailers zoals TK Maxx, New Yorker, ANWB of Mango..


Luuk Rengers 13 feb, 11:39

Zo te lezen toch veel eenvormigheid. Met de genoemde namen lijkt het toch echt op weer zo'n " clone centre".......

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!