TravelXL breidt winkelbestand uit naar België

TravelXL breidt winkelbestand uit naar België

Reisbureauketen TravelXL trekt met zeventien vestigingen de grens over naar België. De organisatie wil hiermee zijn positie in de Benelux verstevigen.

Voor de Belgische reisbureaus is een zelfstandige tak binnen de TravelXL groep opgezet. Yves Koppens, eigenaar van drie reisbureaus, gaat de tak bij onze zuiderburen leiden. De zeventien TravelXL-bureaus bevinden zich onder andere in Antwerpen, Kessel en Mechelen en zijn overgenomen van andere reisorganisaties of waren afhankelijk. 

Met de uitbreiding naar België wil TravelXL zijn positie tegenover grote reisorganisaties als TUI, Thomas Cook en Sunweb versterken. “De individuele markten zijn te klein in Europa om zelfstandig met enige importantie te kunnen blijven bestaan”, vertelt Ronald Raadsheer, managing partner van TravelXL. “De reismarkten van België en Nederland zullen daarom steeds meer naar elkaar toegroeien.”

TravelXL heeft meer dan zestig winkels in Nederland. Zo'n drie jaar geleden trok de reisorganisatie al de grens over door het introduceren van een website voor de Duitse markt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!