Domino’s opent dertig nieuwe winkels in Nederland

Domino’s opent dertig nieuwe winkels in Nederland

Domino’s Pizza verwacht dit najaar zijn driehonderdste vestiging in Nederland te openen. De pizzaketen opent dit jaar in totaal dertig nieuwe winkels, laat ceo Misja Vroom van Domino’s Nederland en België weten.

Nederland en België zijn volgens Vroom ‘de motor van het succes’ van Domino’s Pizza Enterprises, dat zijn wereldwijde omzet in het eerste halfjaar van zijn gebroken boekjaar met 14,6 procent zag oplopen naar 1,43 miljard dollar. Domino’s opende onlangs zijn duizendste vestiging in Europa en beschikt wereldwijd over ruim vijftienduizend winkels.

Domino’s Nederland zegt zich de komende maanden op productinnovatie te richten. Zo komt er een vierde vegan pizza en wordt de Thick Shake – dikker dan een gewone milkshake en gemaakt van roomijs – landelijk uitgerold. Daarnaast ligt de focus het komende jaar op de verdere optimalisatie van het digitale bestelproces.

Domino’s maakte onlangs al bekend het aantal lunchorders in ons land in vijf jaar tijd met driehonderd procent te zien toenemen. Wereldwijd heeft de keten de ambitie om de komende zes jaar 9700 nieuwe winkels te openen.


RetailRegister
Ook op zoek naar een winkellocatie? Retailers kunnen in het RetailRegister kosteloos aan vastgoedbezitters laten weten waar ze een winkel willen openen. Maak hier je zoekvraag bekend.

Reacties

Domino's is echt een fijn bedrijf ik bestel meestal de pizza's met flinke korting via http://www.spydeals.nl/dominos

Geplaatst door Beuntje beung op 19 april 2019 om 15:48

Laatste nieuws

RetailTrends