Advertorial: Flagshipstore Wayback Burgers in Breda

Advertorial: Flagshipstore Wayback Burgers in Breda

Het serviceniveau van een restaurant en snelheid en prijs van fastfood, dat is in een notendop Wayback Burgers. Het is een Amerikaanse hamburgerketen met vele vestigingen in de USA en enkele op andere continenten. Wayback Burgers Breda is de flagship store in Nederland. 

Vertaalslag naar Europese normen
Harmeling Interieurs kreeg van Het Bouwadvies Projecten BV de opdracht de inrichting van Waybackburgers Breda te verzorgen. Het interieurontwerp is in nauwe samenwerking tussen de (interieur-)bouwpartners doorontwikkeld naar Europese normen en materialen. Daarin is het originele Amerikaanse interieurdesign volledig gerespecteerd. Het interieur is duurzaam, de uitstraling luxe. De uitdaging was de vele verschillende materiaalsoorten en juiste verfkleuren samen te brengen en toe te passen. De lambrisering, de counter, afvalcounter, tafels, banken en scheidingswanden, zijn maatwerkmeubelen die Harmeling realiseerde. 

Wayback wil fast forward
Er is door de bouwpartners veel energie gestoken in de uitrol van het Wayback Burgers interieurconcept naar Europa. Dat vereiste flexibiliteit en kwaliteitswerk. Met ruim 200 zitplaatsen is Wayback Burgers Breda een mooie voorbeeldzaak. Vanuit hier zullen toekomstige franchisenemers in Nederland worden opgeleid.  De ambities van Wayback Burgers in Nederland zijn groot: drie tot vijf winkels openen per jaar. Bemand door lokale ondernemers, die weten wat er speelt in een stad. De  23-jarige Stefan Boers is algemeen directeur Wayback Burgers Nederland. Hij deed ervaring op bij een grote fastfoodketen, maar wilde zelf iets starten. Fastfood, prima, maar dan met meer kwaliteit en maatschappelijk verantwoord. Dat bracht hem bij deze franchiseorganisatie. Zijn uitdaging is het vinden van nieuwe locaties en franchisenemers om de ambities waar te maken.

Meer informatie vind je op www.harmeling.nl


 

RetailTrends