Carrefour rolt walk-in drive uit naar België

Carrefour rolt walk-in drive uit naar België

Carrefour introduceert zijn walk-in drive nu ook in België. In een Express-filiaal van de supermarktketen in Brussel kunnen consumenten hier gebruik van maken, meldt Gondola. Vorig jaar opende Carrefour zijn eerste walk-in drive in Frankrijk.

Het idee van de walk-in drive is dat consumenten online hun boodschappen bestellen en deze vervolgens ter voet bij het Express-filiaal ophalen. De Franse supermarktketen richt zich hiermee op mensen die in de stad wonen, die na hun werk snel hun boodschappen willen ophalen en waarvoor het lastig is dit met de auto te doen. Daarnaast wil Carrefour het aanbod van buurtwinkels in Brussel vervolledigen. 

De ‘voetgangersdrive’ is een vervolg op de eerdere drive voor auto’s die Carrefour in 2013 in België introduceerde. Met de dienst kunnen klanten online bestelde boodschappen in de drive met hun auto ophalen. Deze worden vervolgens in de kofferbak geplaatst. 

De bestellingen voor de walk-in drive komen vanuit een groter depot van de supermarktketen. De klant heeft hierdoor keuze uit tienduizend producten in plaats van 4500 in een reguliere Carrefour Express. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!