Advertorial: Genereer tot 30% meer conversie en traffic

Advertorial: Genereer tot 30% meer conversie en traffic

Het bereik van de folder verschuift steeds meer naar online. Nederland zoekt online steeds vaker naar folders en aanbiedingen. Dit aantal is de laatste 5 jaar verdubbeld. Zoals iedereen weet gelden er online andere wetten dan offline, je printversie zomaar online publiceren is dus een gemiste kans. 

Het is nu tijd om de digitale folder meer aandacht te geven.

Wat kan je doen?

1. Werk aan een online folder grid. 
Door de printversie van je folder online te publiceren mis je al snel tot wel 30% traffic naar je webshop of website. 

2. Personaliseer je aanbiedingen.
Door aanbiedingen op maat te presenteren aan je lezers is de kans groot dat niemand een aanbieding mist die voor hem of haar relevant is. Conversies in je webshop stijgen hiermee tot wel 30%.

3. Analyseer je folders.
De online folder lezers laten veel bruikbare informatie achter over hoe je je online folder in moet delen. Gebruik deze inzichten voor nog meer prestaties van je online folder.

Nu is het moment 
De online folder heeft voor veel retailers de potentie om een belangrijk marketing kanaal te zijn. Laat de kans om je online folder te laten renderen dus niet liggen. Bekijk via onderstaande link welke andere retailers je al voor zijn gegaan. En lees cases en tips over een online folder grid, personalisatie en analyses van je online folder.

Klik hier voor meer informatie