Advertorial: 20 juni a.s. Retail Safari

Advertorial: 20 juni a.s. Retail Safari

Hoe vervoert retail? Welke nieuwe combinaties zijn er voor de last mile? Hoe worden nieuwe plekken ingezet als onderdeel van het logistieke traject? Wat is de keerzijde van onze 24-uurs economie? Welke impact heeft ‘vandaag-besteld-morgen-geleverd’ om het logistieke proces en op mens en milieu? Allemaal onderwerpen die aanbod komen tijdens deze Retail Safari. 

We verzamelen en lunchen bij restaurant Lab-44 in Zaandam. Een oude mosterdgas fabriek, maar nu hippe horecalocatie. Daar om de hoek zit Flinders; een winkel met prachtige design meubels en verlichting; betaalbaar design. Het is hun ambitie om design voor iedereen bereikbaar te maken. Dit doen ze door te informeren, design te laten beleven en waar nodig een helpende hand te bieden. Online, maar ook in een prachtige showroom. Vervolgens gaan we naar City hub waar we een masterclass Logistiek/Last mile krijgen. Aansluitend gaan we naar een DHL Parcel distributie centrum om daar te zien hoe ze binnen 24 uur alle pakketjes verwerken en afleveren. De dag sluiten we af met een diner op het hooggelegen REM-eiland; ooit het summum van moderne broad casting.

Voor RetailNews-lezers zijn er een beperkt aantal (gratis)plaatsen gereserveerd. Zo kunt u gratis en vrijblijvend kennis maken met Retail Safari. 

Maar reageer wel snel, want wie het eerst komt… gaat mee. Meer informatie of je opgeven? Stuur z.s.m. een mail: jw@retail-safari.nl

Het programma wordt begeleid door Suzanne van Kuijen van Blurring Connections
 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends