Nieuwe topman voor Albert Heijn België

Nieuwe topman voor Albert Heijn België

Raf van den Heuvel wordt per 1 augustus algemeen directeur van Albert Heijn België. Hij is op dit moment al werkzaam als commercieel directeur bij de supermarktketen. In zijn nieuwe functie volgt hij Luc de Baets op, die met pensioen gaat.

Begin dit jaar besloot Ahold Delhaize het winkelbestand van Albert Heijn in België te verdubbelen met dertig tot vijftig nieuwe filialen. De teller staat nu op 43 bij onze zuiderburen. Topvrouw Marit van Egmond zegt dat Van den Heuvel de juiste persoon is om de groei in goede banen te leiden. “Hij is vanaf het begin bij Albert Heijn in België betrokken en kent de klanten, franchisers en compagnons als geen ander”, aldus Van Egmond.

Ahold Delhaize had eerder nog het plan om ‘al zijn supermarktactiviteiten in België te integreren’, waarbij Albert Heijn op termijn mogelijk zou verdwijnen bij onze zuiderburen. De klantpropositie van de twee formules zouden ‘complementair’ zijn aan elkaar. Mede vanwege positieve reacties van klanten werd uiteindelijk besloten het aantal vestigingen van Albert Heijn juist uit te breiden.
 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends