Advertorial: Waarom Workday wint in retail

Advertorial: Waarom Workday wint in retail

Amazon, Etsy, Patagonia, Primark, PUMA, veel van de grootste en meest innovatieve merken sluiten zich aan bij de customer community van Workday. Zij kiezen voor transformatie van hun finance- en HR-omgeving, om zich niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst, snel aan te kunnen passen aan veranderende omstandigheden.

De groeiende acceptatie van cloudtechnologie is niet verwonderlijk. Of het nu gaat om het bieden van attractieve tools aan medewerkers voor carrièreontwikkeling of om het plannen en uitvoeren van nieuwe bedrijfsstrategieën, retailers hebben innovatieve IT-systemen nodig om concurrerend te blijven. Anders gezegd: met verouderde, inefficiënte legacysystemen is het simpelweg onmogelijk om het huidige tempo van verandering bij te benen.

Maar, waarom kiezen zoveel retailers voor Workday? En wat maakt dat Workday een klanttevredenheid van 98% heeft? Een paar redenen:

 

 • Investeren in HR betekent investeren in klanttevredenheid.
  In retail staan werknemers in de frontlinie. Zij maken of breken de customer experience. Daarom hechten steeds meer retailers hoge waarde aan het optimaal betrekken van medewerkers. Met een moderne oplossing als die van Workday, die altijd en overal gebruikt kan worden, voor het hele hire-to-retire proces, betrekken retailers werknemers in elke fase van hun carrière. Dit motiveert werknemers, wat resulteert in tevreden klanten.

 

 • Continue innovatie.
  Op het moment dat de marktomstandigheden veranderen biedt Workday direct (en zonder extra kosten) nieuwe updates en functies. Denk hierbij aan veranderingen op het vlak van wet- en regelgeving, zoals de AVG, maar ook aan nieuwe mogelijkheden met nieuwe technologieën, zoals AI.
   
 • Een sterke community.
  De Workday customer community, die bestaat uit veel like-minded retailers, biedt meer dan tools om kennis te vergaren. Leden delen ideeën en best practices, en geven suggesties voor nieuwe innovaties. Deze innovaties worden regelmatig uitgevoerd en vervolgens weer (gratis) ter beschikking gesteld in een nieuwe update.

Ontdek meer en lees wat Workday anders-dan-anders maakt, en waarom Workday een leidende positie inneemt als cloudleverancier van finance- en HR-applicaties voor middelgrote en grote retailers. https://www.workday.com/nl-nl/industries/retail.html

Reacties