Bol.com lanceert Franstalige app voor Wallonië

Bol.com lanceert Franstalige app voor Wallonië

Franstalige Belgen kunnen vanaf de zomer van 2020 in hun eigen taal winkelen bij bol.com. De Walen hebben straks keuze uit miljoenen artikelen en gratis verzending. 

Bol.com werkt nu samen met twintigduizend partners uit België en Nederland. Met de uitbreiding naar Franstalig België vergroot de webwinkel de afzetmarkt voor de Belgische partners. Die partners worden ondersteund door het serviceteam dat onlangs in Antwerpen geopend is. Bol.com wil het aantal partners in België uitbreiden, om zo het aanbod te vergroten. 

“De expertise die we de afgelopen twintig jaar hebben opgebouwd, delen we nu ook graag met handelaars uit Franstalig België, zodat wij samen een goed lokaal alternatief kunnen bieden”, aldus Huub Vermeulen, algemeen directeur van bol.com.

De uitbreiding naar Wallonië past in de groeiambitie van moederbedrijf Ahold Delhaize om Belgische klanten een nog betere winkelervaring te bieden. Zo maakte bol.com onlangs bekend dat klanten hun pakketjes bij vestigingen van Delhaize op konden halen.
 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends