Levi’s en Google lanceren tweede versie ‘innovatief’ spijkerjack

Levi’s en Google lanceren tweede versie ‘innovatief’ spijkerjack

Kledingmerk Levi’s lanceert samen met Google een nieuwe versie van zijn denimjack met ingebouwde smart technology. Levi’s presenteert het ‘Levi’s Trucker Jacket with Jacquard’ op zijn website als een upgrade van de ‘innovatieve spijkerjas’ die het Amerikaanse merk in 2017 introduceerde.

Met de zogenoemde Jacquard Tag, verwerkt in de mouw van het Trucker Jacket en verbonden met de smartphone van de drager, kun je oproepen beantwoorden, muziek afspelen en foto’s nemen. Ook is het mogelijk om weer- en verkeersberichten, navigatie en andere apps te gebruiken. De technologie is te besturen door te vegen of tikken op de mouw en met behulp van de Google Asisstant. 

De nieuwe versie van de jas beschikt over meer functies en de technologie is kleiner dan die van het Trucker Jacket uit 2017. Volgens Levi’s kunnen eigenaars van de jas in de toekomst rekenen op nog meer Jacquard-updates en nieuwe functies.
 

Reacties

Absurde onzin! en vermoedelijk kan google je de hele dag traceren waar je ook loopt.... lang leve de doorgeslagen track&trace mentaliteit, snap niet waarom ze niet in elk kledingstuk gewoon een smartphone bouwen waar tegelijk je betaalpas inzit en je digitale paspoort, rijbewijs, en ....... noem maar op

Geplaatst door Arie F op 1 oktober 2019 om 13:49

Laatste nieuws

RetailTrends