Klant op nummer één

Klant op nummer één

Met zijn 32 jaar is Aron Yarzada flink aan de weg aan het timmeren. Met een achtergrond in design en erg veel ideeën is zojuist zijn 4e Fixtel winkel geopend in Bleiswijk. 

“De kracht van Fixtel is een heldere prijsstelling, reparatie terwijl je wacht én dat je mee kan kijken met de reparatie aan je telefoon of tablet. Een warm, goed en vertrouwd gevoel, dat is wat we bij Fixtel willen creëren. En dat is anders dan anders. Ontvangen wij een klacht? Dat is dat hét moment om als ondernemer te laten zien wat je waard bent. Bij Fixtel zetten we de klant op nummer één.” licht Aron Yarzada, oprichter en algemeen directeur Fixtel toe. 

Fixtel business center richt zich vooral op de zakelijke klanten en dient als een distributie voor de huidige Fixtel winkel. “Als ik mijn ogen dicht doe, zie ik het complete Fixtel plaatje voor me! We zijn een viertal jaar geleden gestart en we willen in kleine stapjes blijven groeien, niet te snel en zeker niet zonder een goede backoffice. Het Vendit Systeem is hierin voor ons een goede ondersteuning. Zo beheren wij alle producten en weten we precies wat er wel én niet verkocht wordt in ieder filiaal. Ook de inrichting van de winkels is heel herkenbaar. Het totale plaatje wordt onder andere gefundeerd door de uitstraling van alle winkels. De uitstraling van de winkel én automatisering klopt nu gewoon.”

Beter en nog beter
Met jarenlange ervaring in de telecombranche weet Aron precies waar de valkuilen zich bevinden en waar de kansen mogelijk voor het oprapen liggen. Alles op alles wordt gezet om Fixtel als formule zo stevig mogelijk te positioneren. 

“We zijn een heel eind! De vraag die continue door mijn hoofd raast: hoe kan ik een nog betere organisatie opzetten die investeert in de juiste zaken, strak georganiseerd is en waarbij de klant de beste kwaliteit afgeleverd krijgt? We zijn momenteel de puntjes op de i aan het zetten in de afronding. Zodra de formule wordt uitgerold willen we aan alles hebben gedacht. Denk bijvoorbeeld aan een sterke distributie waar we inmiddels mee begonnen zijn. Ik wil zoveel mogelijk uit eigen magazijn kunnen leveren. Plannen en ideeën heb ik genoeg! Nu de tijd nog om ze uit te voeren! Het plan is om Fixtel neer te zetten als franchisewaardige organisatie. We staan in april 2020 voor het eerst op de franchisebeurs. Dan zijn we ready voor franchising!”

Kijk voor meer informatie op www.fixtel.nl of www.vendit.nl 
 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends