Mars Retail Group wil de aankomende twee jaar drie nieuwe M&M’s flagshipstores openen, waaronder één in Berlijn. Dit betekent de tweede Europese winkel voor het chocolademerk. De andere twee nieuwe filialen worden gevestigd in de Verenigde Staten. 

Het plan is dat de Berlijnse winkel begin 2021 open gaat aan de bekende winkelstraat Kurfürstendamm. De eerste nieuwe locatie in de VS opent mogelijk later dit jaar. Het gaat om een verplaatsing van de bestaande winkel in het Amerikaanse Orlando naar het Walt Disney World Resort in dezelfde stad. Daarna volgt de opening van een filiaal in The Mall of America in Minneapolis. Er zijn al M&M-winkels in onder meer New York, Londen en Shanghai.

Het snoepmerk zegt te hebben gekozen voor plekken waar de consument een winkel van het merk verwacht. De flagshipstores zullen aansluiten op 'de cultuur en geest' van de lokale community, zowel op het gebied van assortiment als van winkelinrichting. Bezoekers kunnen in de nieuwe flagshipstores M&M's personaliseren en daarnaast zullen er nieuwe interactieve functies te zien zijn. Daarnaast blijft er ruimte voor 'klassieke' winkeltoevoegingen zoals de ‘wall of chocolate’ en rondlopende M&M-figuren.