Medeoprichter weg bij The Phone Lab 

Medeoprichter weg bij The Phone Lab 

Reparatiebedrijf The Phone Lab is sinds kort volledig in handen van Boris Blijham. Medeoprichter Danny ten Nijenhuis is vanwege verschillen van inzicht opgestapt bij het bedrijf.

Waar Blijham volledig toegewijd was aan The Phone Lab, bleken de ambities van Ten Nijenhuis vooral in de muziekwereld te liggen. Blijham heeft daarop zijn compagnon uitgekocht en gezocht naar een strategische partner. Na verschillende gesprekken is die er uiteindelijk niet gekomen en heeft de oprichter de winkelketen volledig zelf in handen gekregen. 

The Phone Lab heeft vijf winkels voor smartphonereparatie, drie in Amsterdam, één in Haarlem en één in Utrecht. “Ik durf wel te zeggen dat we inmiddels marktleider zijn in de drie steden waar we actief zijn,” aldus Blijham. Het concept staat volgens hem aan de vooravond voor verdere groei. Doel is een netwerk creëren dat ervoor zorgt dat iedere smartphonegebruiker in de Benelux binnen een uur bereikbaar is. Een eerste stap is de opening van een pop-uplocatie in het Atriumgebouw aan de Zuidas. Binnenkort volgen andere samenwerkingen en partnerships.

Ten Nijenhuis liet vorig jaar al aan RetailTrends weten ook naar België te willen. Tegelijkertijd zoekt The Phone Lab nog naar nieuwe locaties in Nederlandse steden.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!