McDonald's introduceert prototype restaurant voor anderhalvemetereconomie

McDonald's introduceert prototype restaurant voor anderhalvemetereconomie

McDonald's laat in het filiaal bij GelreDome in Arnhem zien hoe een restaurant zou kunnen funtioneren in de anderhalvemetereconomie. De fastfoodketen wil samen met de franchisers en vakgenoten het prototype verbeteren, om een opstart van de 'zittende' horeca mogelijk te maken.

Er zijn twee varianten uitgewerkt: Take Out Plus en Dine In. Bij Take Out Plus bestellen gasten in het restaurant en kunnen ze de bestelling in een speciaal ingerichte ruimte aan sta-tafels nuttigen, in groepjes van maximaal drie personen. Bij Dine In wordt de bestelling in het restaurant aan tafel geserveerd, met behulp van een serveerwagen om voldoende afstand te houden tussen klant en medewerker.

McDonald's benadrukt dat het een demonstratie is. Alleen de McDrive is open. Medewerkers werken daar in zones op anderhalve meter afstand van elkaar, waar nodig met afscheidingen. "Zet neer, stap weg en pak over", is het motto.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!