Stella opent vierde testcenter in België

Stella opent vierde testcenter in België

Fietsfabrikant Stella opent binnenkort zijn vierde testcenter in België. De opening van de winkel, gevestigd in Olen, staat gepland voor de tweede week van juli. Dat laat ceo Daan van Renselaar weten in een interview met RetailTrends.

De opening van het nieuwe testcenter brengt de Nederlandse fietsfabrikant een stapje dichter bij zijn doel om uiteindelijk marktleider van Europa te worden. “Om dat doel te bereiken willen we eerst stevig voet aan de grond krijgen in België en Duitsland. Daarna mikken we op Denemarken, en zo verder”, aldus Van Renselaar. Door de coronacrisis is de vraag naar e-bikes gestegen en gaat het in België zelfs ‘boven verwachting goed’ met het bedrijf. Naast 45 testcenters in Nederland en drie in België heeft Stella ook twee filialen in Duitsland. 

Stella werd tien jaar geleden opgericht door Van Renselaar en zijn compagnon Wilco van de Kamp. Al die tijd was ‘niet lullen, maar poetsen’ het credo op de Nunspeetse werkvloer, waar naar eigen zeggen een andere mentaliteit heerst dan bij een bedrijf uit de grote stad. Een mentaliteit die de fietsfabrikant door de zwaarste weken van de coronacrisis heen loodste. “Toen de crisis om de hoek kwam kijken en onze klanten wegbleven, schrokken we natuurlijk wel even. Maar we sloegen met z’n allen de handen ineen en gingen er vol voor. Ons krijgen ze niet klein, zeiden we.” Lees het hele artikel hier.

Beeld: Stella-testcenter in Almere

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!