Podcast: Retaillessen van Gert van Doorn (Primera)

Podcast: Retaillessen van Gert van Doorn (Primera)

Het is inspirerend om over een retailer te lezen, maar net zo interessant is het om naar hem of haar te luisteren. Daarom trok RetailTrends zijn opnameapparatuur uit de kast en publiceren we de RetailTrends Podcast, waar we in gesprek gaan met verschillende retailers.

Gert van Doorn (41), algemeen directeur van de winkelketen Primera, gaat in deze podcast in op de transformatie van tabakswinkel naar gemakswinkel. Met 524 winkels is Primera de grootste franchiseorganisatie van ons land.

Welke retaillessen heeft hij in zijn twintigjarige carrière van stagiair tot algemeen directeur geleerd en welke kantelpunten heeft hij meegemaakt in deze lange periode? We spreken uiteraard over de afnemende rol van tabak binnen het brede assortiment en de dwingende rol van de overheid hierbij. Van Doorn vertelt hoe Primera het voor elkaar krijgt op proactief het assortiment steeds maar weer aan te passen en te verbreden. Uiteraard komt de coronacrisis aan bod en hoe Primera haar ondernemers hierin met raad en daad ondersteunt.

Luister de podcastaflevering nu via deze link op Spotify en abonneer je direct om geen enkele aflevering te missen.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!