Bol.com eind augustus van start in Franstalig België

Bol.com eind augustus van start in Franstalig België

Bol.com lanceert eind augustus zijn Franstalige app voor Wallonië. Dat kondigt de webwinkel aan op zijn partnerplatform

‘Het is bijna zo ver’, schrijft bol.com. ‘Onze uitbreiding naar Franstalig België waarmee bol.com toegankelijk is voor heel België’. Het bedrijf kiest er naar eigen zeggen bewust voor om eerst via de app te verkopen. ‘Dit geeft ons de kans om stapsgewijs toe te werken naar een sterk en goed aansluitend aanbod voor de volledige Belgische markt’. 

Eerder voorspelde Ahold-topman Frans Muller dat de Franstalige app in juni al gelanceerd zou worden. Het bleek echter om ‘eerste testen’ te gaan. De afgelopen maanden heeft bol.com naar eigen zeggen hard gewerkt aan de ontwikkeling van de app. Het bedrijf zegt de app nog steeds uitvoerig te testen en klaar te maken voor de officiële lancering. 

Nagenoeg het volledige assortiment van de bol.com-partners, die op dit moment al verkopen in Nederlandstalig België, wordt eind augustus automatisch online gezet in de app. Dat geldt niet voor producten waarvoor een bezorgafspraak nodig is, zoals vaatwasmachines en koelkasten. ‘Natuurlijk willen we ook deze artikelen zo snel mogelijk verkopen in Franstalig België en de ambitie is om dit uiterlijk begin 2021 te realiseren.’ 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!