'Winkels in België pas half december open'

'Winkels in België pas half december open'

De kans dat de Belgische regering winkels pas weer vanaf half december open laat gaan, is groot. Dat melden verschillende bronnen aan Gondola. Alle niet-essentiële winkels zijn sinds begin deze maand gesloten als onderdeel van de lockdown in dat land.

Toch groeit de druk om de winkels eerder hun deuren te laten openen. Deels omdat de winkels in andere landen – waaronder Nederland – niet hoefden te sluiten of inmiddels weer open mogen. Zo mogen de niet-essentiële winkels in buurland Frankrijk vanaf aanstaande zaterdag weer open.

Er is op dit moment geen bewijs dat de heropening van de winkels een grote impact zou hebben op de verspreiding van het virus, maar ook in België zijn de besmettingscijfers nog altijd hoog. Als de detailhandel half december open mag, krijgen de Belgen nog wel de kans om hun kerstaankopen bij een fysieke winkel te doen.

Reacties 4


Machiel R 26 nov, 12:04

Mooi, dan komen alle klanten allemaal tegelijk in een periode van 10 dagen naar de winkelgebieden. Kun je daarna de boel weer dicht doen omdat er teveel besmettingen zijn ontstaan door deze geregiseerde piek.


Elite Propaganda 27 nov, 12:06

Plandemic, de agenda van de Roverheden wereldwijd loopt vlotjes om de schaapjes nog meer vrijheid af te nemen


R dB 28 nov, 20:50

Jullie lopen zoals altijd weer achter de feiten aan, alle winkels mogen vanaf 1 december weer open, dus a u b juiste informatie geven


Henrico Pit 30 nov, 10:13

@ R dB
U reageert op 28 november op een bericht van 25 november. Toen was nog niet bekend dat de winkels op 1 december weer open mogen. Inmiddels hebben we een nieuw bericht.

Henrico Pit
Redacteur RetailTrends

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!