WE Fashion sluit vier winkels in België, mogelijk stakingen

WE Fashion heeft vier winkels in Brussel en Wallonië gesloten. Vakbond CNE vreest dat er meer sluitingen volgen en dreigt met stakingen, melden diverse Belgische media.

Het gaat om winkels in Namen, Brussel (Nieuwstraat), La Louvière en Woluwe. CNE zegt dat 'die commerciële beslissingen genomen zijn voor de coronacrisis, maar verborgen werden gehouden voor de vakbond'.

In Wallonië en Brussel blijven vijf winkels over, tegen zeventien in Vlaanderen. Aangezien WE Fashion Nederlands is, vreest de vakbond dat ook de overige filialen in Brussel en Wallonië zullen verdwijnen. De stakingen vinden daar volgens een woordvoerder plaats rond kerst en oud en nieuw. Het personeel van de Vlaamse winkels moet nog beslissen of het meestaakt.

Reacties 2


P A 11 dec, 10:33

Als er 1 schaap over de dam is volgen er meer!
WE Fashion in Nederland daar gaan ook filialen sluiten let maar op!


H.R. Rootink 11 dec, 13:46

Ja, vrees ook dat WE in zwaar weer terecht gaat komen. De winkels zijn sfeerloos en koel. De collecties ruiken letterlijk naar Azië en zijn vooral gericht op marge en niet op kwaliteit en het mode-niveau is ronduit bedroevend daar waar het Dames en tegenwoordig ook Heren betreft. Alleen de Kids zijn nog enigszins het bekijken waard. Dit alles gekoppeld aan een mediageile CEO die vooral verstand lijkt te hebben van "online" zorgt toch echt voor een zorgelijke situatie. Wat is er gebeurd met de winkels in Duitsland, Oostenrijk, Frankijk en China? Zijn die er nog? Of is WE een terugtrekkende beweging aan het maken naar Nederland?

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrieven van RetailTrends en mis niets!

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!