De Koopman betrekt Hudson's Bay Utrecht

De Koopman betrekt Hudson's Bay Utrecht

De Koopman, dochterformule van The Sting Companies, heeft een langjarig huurcontract afgesloten voor het Hudson's Bay-pand in Utrecht. De winkel moet half juli open gaan. Dat meldt het AD

De winkel in Utrecht zou het zesde filiaal zijn van De Koopman, dat eerder al vestigingen opende in Tilburg, Breda, Amersfoort, Amsterdam en Rotterdam. Vier van die filialen zitten ook in voormalige Hudson's Bay-winkels. In Utrecht beslaat de winkel de eerste twee verdiepingen. Het bovenste gedeelte wordt kantoorruimte. Het pand wordt gehuurd van eigenaar IEF Capital.

Volgens Peter Danse, commercieel directeur bij de formule, vult De Koopman het gat op dat Hudson's Bay heeft achtergelaten. "De Koopman is ontstaan vanuit het idee om restvoorraden van andere The Sting-ketens te verkopen. In de mooi verbouwde voormalige V&D-winkels konden we snel ons concept ontwikkelen", aldus Danse. Naast restvoorraden verkoopt het concept ook een eigen collectie, die vooral gericht is op tieners. 

Lees ook: Een winkel openen in coronatijd: deze retailers deden het

 

 

Reacties 2


John W 17 feb, 12:45

Goed natuurlijk dat zo'n pand weer vol komt maar ik blijf mij verbazen over het succes van de Sting en alle varianten die ze hebben. Ook voor de pandemie kwam ik geregeld in de zaken waar het nooit echt druk was maar de formules groeien als een malle. Blijkbaar heeft iemand er veel vertrouwen in of het is de Nederlandse versie van FNG.


Machiel R 17 feb, 16:48

en grote delen van de collectie ligt in meerdere van die formules. Weinig onderscheid. Vandaar De Koopman om het op te ruimen. Zo blijft de rest van je formules schreeuwerige uitverkoop bespaart.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!