Er komt veel kijken bij het plannen van werknemers in retail. Niet alleen op de winkelvloer ook bij het distributiecentrum of op het hoofdkantoor wordt hier dagelijks nog te veel tijd aan besteed. Plannen is complex, maar het kan zoveel efficiënter. 

Leer van ATOSS Software hoe dit kan, en ontdek welk voordeel jij kunt behalen binnen jouw bedrijf. De inteligente Workforce Management Software van ATOSS Software werkt op meerdere niveaus en heeft een aantal belangrijke voordelen: 

 1. Beter afstemmen van budgetten en capaciteit
  Budgetten worden in de praktijk niet altijd goed afgestemd op de werkelijke bezetting, zeker wanneer acties of veranderingen meer tijd vraagt van werknemers. Het is niet alleen inefficient, hiermee gaat veel geld verloren. Geavanceerde forecasting combineert bovendien zaken als omzet, footfall, weersverwachting en historie en verschaft zo inzicht waarmee je een optimale bezettingsgraad kun bereiken. 
   
 2. Altijd compliant
  Bij het opvolgen van CAO, wet- en regelgeving komt veel kijken. Sinds de invoering van de WAB (wet arbeidsmarkt in balans) is dit zelfs nog complexer wanneer je met oproepkrachten werkt. Wanneer mag je ze nu wel of niet oproepen, en wat moet je minimaal uitbetalen? Door deze regels in de software in te stellen kun je 100% compliant zijn.  
   
 3. Voordelen voor medewerkers
  Medewerkers willen tegenwoordig zelf hun werktijdgegevens registreren en beheren, vrijnemen, werktijdoverzichten of werkroosters opvragen, de gewenste werkuren invoeren, groepen voor carpooling creëren en taken uitwisselen met collega's. Met de ATOSS-app kunnen medewerkers via hun smartphone of tablet al deze zaken regelen. Het werkt niet alleen makkelijk, het verhoogt ook de productiviteit en het werkgeluk van medewerkers.
  Haal jij het maximale uit jouw bedrijf?  

Ontdek wat de potentie van jouw bedrijf is en download hier de gratis checklist voor retail.