Beef & Steak groeit hard, ook in België

De Nederlandse online slager Beef & Steak is sinds een aantal maanden actief in België. Inmiddels komt al vijftien procent van de omzet bij onze zuiderburen vandaan, zegt eigenaar Matthijs van der Pijl tegenover RTL Nieuws.

Uiteindelijk moet Vlaanderen zo’n dertig procent van de totale omzet voor zijn rekening nemen, zegt Van der Pijl. Hij noemt verder Duitsland een 'hele interessante markt', al is het bezorgen daar volgens hem wat lastiger. “Voorlopig is er in Nederland en België nog heel veel te winnen.”

Voormalig eigenaar Jan Faber zei drie jaar terug tegen RetailTrends dat het plan ook was om flink wat shop-in-shops te openen bij verschillende retailers. Dat plan is op de lange baan geschoven, zegt Van der Pijl nu. "Er zijn nog altijd plannen om uit te breiden, maar de prioriteit blijft bij de online winkel."

De omzet van Beef & Steak groeide vorig jaar met vijftig procent als gevolg van de coronacrisis. In de jaren daarvoor was dat zo’n twintig procent. Om de groei aan te kunnen verhuist de webwinkel naar een nieuw pand dat vijf keer zo groot is als het oude. 
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!