Groeiend Jamin stelt nieuwe directie aan  

Maarten Steinkamp legt per direct zijn functie als algemeen directeur van Jamin neer en wordt opgevolgd door Thijs Hermans. Toon van Dijk wordt de nieuwe commercieel directeur van de snoepwinkelketen.

Dat vertelt Steinkamp aan RetailTrends. De huidige algemeen directeur gaat vanaf nu andere activiteiten vervullen binnen Jamin. Thijs Hermans – de zoon van mede-eigenaar Kees Hermans – neemt zijn functie over. Toon van Dijk komt over van Superunie om de rol van commercieel directeur op zich te nemen. Met cfo Jeroen Bonten, die al in 2017 is aangesteld, is het managementteam compleet.

De directe aanleiding voor de directiewissel is de groeispurt die Jamin momenteel doormaakt. “Omdat het bedrijf anders groeit, moeten we het anders inrichten. Groei managen is soms nog wel moeilijker dan stagnatie of krimp. Met Thijs en Toon hebben we genoeg in huis om verdere slagen te maken op het gebied van professionalisering.”

Terwijl de nieuwe directie zich concentreert op de uitdagingen in Nederland, gaat Steinkamp onder meer de Duitse markt verder ontginnen. Eind maart opende Jamin de eerste winkel in Duitsland, in Keulen. De komende periode komen hier nog enkele winkels bij, verklapt hij. 

We spraken Maarten Steinkamp uitgebreid over de nieuwe focus van Jamin. Vanmiddag verschijnt dit gesprek op RetailTrends.nl, exclusief voor members. Nog geen member? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!