De eerste POS-printers die beschermen tegen bacteriën

Introductie van de allereerste POS-printers die bacteriën helpen bestrijden. Citizen's CT-E301 en CT-E601 zijn voorzien van innovatieve zelfbeschermende behuizingstechnologie. Houd de printstations veilig voor klanten en personeel!

Bescherm uw printstation, medewerkers en klanten met de CT-E301 en CT-E601 POS-printers van Citizen Systems. Deze unieke modellen zijn voorzien van innovatieve zelfbeschermende behuizingstechnologie. De antimicrobiële behuizing onderdrukt de groei van bacteriën en beschermt printers tegen de vorming van bacteriën.

Innovatief idee
Het rijke erfgoed van Citizen Systems op het gebied van innovatie op het gebied van printen en de uitmuntende fabricage heeft een gat in de markt van POS-printers geïdentificeerd. De bijbehorende innovatieve oplossing helpt bedrijven de wereldwijde pandemie te bestrijden. De CT-E301 en CT-E601 zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de agressieve chemicaliën van desinfectieproducten en om bacteriën tegen te houden.

“Citizen is trots om deze twee nieuwe POS-printers aan te bieden. Als enige printerfabrikant met zowel antimicrobiële als desinfecterende POS-oplossing, heeft Citizen zichzelf opnieuw bevestigd als marktleider in de POS-industrie. We streven elke dag naar innovatie en weten dat CT-E301 en CT-E601 waarde zullen toevoegen aan onze productlijn, ons netwerk van klanten en de markt als geheel”. - Jӧrk Schüßler, Marketing Director EMEA, Citizen Systems Europe.

ISO-certificering
De technologie in de behuizing heeft een SIAA-keurmerk, dat voldoet aan de ISO 22196-norm. Dit versterkt nog eens het feit dat beide modellen zijn ontworpen om effectieve resultaten te leveren terwijl ze voldoen aan de hoogste industrienormen.

Snelle en vlakke prints
De CT-E601 is een van de snelste POS-printermodellen van Citizen, met een afdruksnelheid van 350 mm per seconde. De CT-E301-prints worden geproduceerd met een snelheid van 250 mm/sec. Dit maakt ze een ideale optie voor een verscheidenheid aan wachtrijbeheeroplossingen. De anti-krulfunctie maakt de afdrukken glad, waardoor ze gemakkelijker uit de printer kunnen worden gehaald, comfortabel kunnen worden gelezen en opgeborgen. Bovendien kunnen media dankzij de gebruiksvriendelijke bediening in een handomdraai met slechts één hand worden gewisseld.

Duurzame prestaties
De superieure prestatiekenmerken zijn ontworpen om intensief dagelijks gebruik te weerstaan. Beide printers kunnen tot 150 km printen, wat de reputatie van het merk op het gebied van betrouwbaarheid binnen de 3” POS-printerreeks van Citizen ondersteunt.

Aantrekkelijk ontwerp
De CT-E301 en CT-E601 zijn verkrijgbaar in zwart of wit en bieden een ultramoderne esthetiek, waardoor ze kunnen worden gecombineerd met een breed scala aan werkomgevingen.
Bovendien hebben printers een compact concept, waardoor ze perfect passen tussen all-in-one retailsystemen, naast een kassalade of geïntegreerd worden in een zelfbedieningskiosk. Het platte ontwerp met bovenuitgang maakt beide printers ideaal voor alle printtoepassingen in de detailhandel.

Uitgebreide connectiviteit
Beide POS-printers bieden uitgebreide hardware- en softwareconnectiviteit. Daarom kan de CT-E301 of CT-E601, afhankelijk van uw bestaande kassasysteem, aan uw interfacevereisten voldoen.

Uitgebreide softwarecompatibiliteit voor beide printers omvat Windows-stuurprogramma's, Mac OS X, Linux CUPS en SDK's voor iOS, Android en Windows Mobile, evenals de industriestandaard ESC/POS™®-emulatie.
 

CT-E301 CT-E601
Hoofdinterface Alternatieve inerface
USB 2.0 interface

triple interface:

 • USB 2.0
 • Serial RS232C
 • Ethernet (LAN)

 

 

Hoofdinterface Optionele interfaces
USB 2.0 interface
 • Ethernet
 • USB with hub
 • Ethernet + USB host
 • Serial (RS-232C compliant)
 • Compact Wireless LAN
 • Bluetooth with Apple™ MFi compatibility
 • Premium
 • Wireless LAN


Voordelen van industrieën
De nieuwe CT-E301 en CT-E601 van Citizen Systems zijn ideale POS-printoplossingen voor een breed scala aan commerciële omgevingen, waarbij ze zowel veilig als schoon blijven en ongeëvenaarde prestaties leveren. CT-E301 en CT-E601 zijn perfect voor retail-, horeca- en gezondheidszorgomgevingen om de hoge normen op het gebied van hygiëne en hygiëne te garanderen. Druk met vertrouwen bonnen, wachtnummers, coupons, keukenbestellingen en meer van hoge kwaliteit af in slechts enkele seconden!

Neem vandaag nog contact op met onze distributeur Duranmatic B.V. en ontvang uw prijsofferte.

Reacties 1


Marc marc.opdebeek@mybrand.nl 28 sep, 11:12

Goed artikel, lekker veel informatie ook.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!